Afacerea mica si promovarea ei!

dezvolta_o_afacere_la_domiciliuAfacere la domiciliu? De ce nu?!

O afacere la domiciliu inseamna costuri mai reduse, iti faci singur programul si decizi cat de mult vrei sa lucrezi si cand. Pentru a castiga un numar cat mai mare de clienti, trebuie sa iti promovezi afacerea prin mijloace care sa aiba costuri cat mai mici. Astfel de cai exista:

       1)Vezi ce oameni ar fi interesati de ceea ce vinzi tu, prin participarea la conferinte, ateliere sau targuri specializate. Nu este suficient faptul ca familia, prietenii si cunostintele stiu de afacerea ta.

            2)Anunta-i pe ceilalti cu ce te ocupi, ca nimeni nu are cum sa ghiceasca! Da telefoane, prezinta oferta, ofera produsele si serviciile tale celor care au nevoie de ele.

            3)De cate ori cunosti o persoana noua, sau te intalnesti cu oameni pe care nu i-ai  mai vazut de mult timp, prezinta-le afacerea ta. Se poate ivi foarte usor o ocazie de oportunitati de dezvoltare a afacerii sau clienti importanti la care nici nu te astepti.

          4)Una dintre cele mai ieftine metode de promovare este promovarea pe internet. Cele mai multe instrumente de publicitate online sunt gratuite, asa ca profita de ele si fa-ti reclama continuu.

            5)Nu este important locul in care iti desfasori activitatea, ci faptul ca totul trebuie sa fie realizat impecabil, intr-un mod profesionist.

            6)Fa o demonstratie gratuita de forma unui atelier de cateva ore unor institutii, scoli sau alte companii sau persoane care ar putea fi interesate de ceea ce vinzi tu.

            7)Afla de la ceilalti care sunt cei mai buni furnizori pentru materiile prime de care ai nevoie, “fura” secretele activitatii de la cei din bransa, care le cunosc deja..

            8)Chiar daca un anumit produs nu s-a vandut foarte bine, nu renunta. Tine legatura cu clientii tai si incearca sa construiesti o relatie de incredere, pentru ca, chiar daca un om nu are nevoie de ce vinzi tu, te poate prezenta cuiva care are!