Promo RADIO ZU

parte-3Radio ZU, cel mai ascultat post de radio in urban! Conform ultimului val de masurare a audientelor, Radio ZU are cea mai mare cota  de piata din urban la nivelul publicului comercial. Si aceasta nu este unica performanta inregistrata!

Cu 1.890.400 ascultatori unici la nivel national, Radio ZU a bifat cea mai mare cota de piata din urban, in 2017, alaturi de o crestere de market share de 19% fata de vara anului 2016. Cu 14,1 cota de piata, Radio ZU si-a depasit principalul competitor in statistici, devenind cel mai ascultat post de radio.
Morning ZU a fost si in 2017 cel mai ascultat matinal pe targetul comercial in urban. Cu 464.400 ascultatori zilnic, matinalul a inregistrat o cota de piata de 15,6, fata de 12,5 cota apartinand postului aflat pe locul 2 in top. In Bucuresti, lucrurile stau si mai bine de atat: Morning ZU este detasat numarul 1, la distanta aproape dubla fara de audientele urmatoarelor 3 posturi din top. 1 din 6 bucuresteni alege sa isi inceapa fiecare dimineata cu matinalul ZU.
Publicul ZU este format in proportie de 84% din tineri (varste cuprinse intre 11 si 49 de ani). 67,5% din publicul Radio ZU are studii medii si superioare, 38% din public avand grad social AB.
Zilnic, 260.000 de bucuresteni asculta Radio ZU, cel mai ascultat post de radio din Capitala.
Dincolo de statistici si topuri, insa, ZU ramane un post de radio cu tineri, pentru tineri si despre tineri. Muzica de calitate, noutati de ultima ora si programe interactive sunt doar cateva dintre motivele pentru care romanii au ales sa asculte ZU. Si cresterile constante arata ca radioul se afla tot pe drumul cel bun.
Radio ZU. De 7 ani face istorie!
parte-4
parte-5