Cum poti scoate din Google rezultatele negative despre tine sau firma ta

  • Ti-ai cautat numele in Google si apar rezultate care sunt denigratoare?

  • Ti-ai cautat numele in Google si apar date personale pe care doresti sa le pastrezi doar pentru tine?

  • Ai cautat numele firmei tale in Google si apar rezultate denigratoare la adresa ei?

calomnii_insulte_google_searchDaca da, nu dispera! Exista o solutie pentru orice! Chiar si pentru imaginea ta grav afectata de injurii si calomnii!

Succesul nu reprezinta un lung sir de reusite si de satisfactii morale si financiare pe care il obtii atunci cand oamenii te plac si vorbesc despre tine. Nu! Succesul vine la pachet si cu reclama negativa condusa de cei pe care i-ai suparat candva sau care pur si simplu nu pot trai cu ideea ca tu poti si ei nu. Stii si tu asta, caci ai  invatat-o pe propria ta piele.

Ai muncit ani de zile sa te ridici, sa cresti, sa ajungi un cunoscut om de afaceri. Nu ti-a fost usor, insa dorinta ta de a ajunge in top a fost mult mai mare decat obstacolele intalnite in drum. Si iata-te astazi, pe buzele tuturor, ca fiind afaceristul care in tinerete aparea intr-un filmulet porno si ii trimitea iubitei sale din liceu poze in costumul lui Adam! Mai conteaza acum ce ai facut pentru comunitatea ta, cati bani ai investit ca sa creezi locuri de munca sau sa asfaltezi un drum dintr-o comuna uitata de lume? Bineinteles ca nu! Atunci cand cineva va da un Google Search cu numele tau, va gasi doar filmuletul cu pricina si pozele buclucase, alaturi de o serie de articole ofensatoare care cu siguranta ca iti vor prejudicia iremediabil si irevocabil imaginea si statutul in societate.

Ar fi cam infantil sa crezi ca reclama negativa e tot o forma de reclama si ca, la urma urmei, daca se vorbeste despre tine inseamna ca esti o persoana importanta. Ei bine, nu! Societatea nu iarta si nu uita! Daca ai indraznit sa le arati oamenilor ca si tu ascunzi in pantaloni acelasi lucru ca si ei sau ca faci si tu, in pat, aceleasi lucruri ca si ei, din start esti catalogat ca o persoana imorala, indecenta si nedemna de increderea pe care o cauti si o ceri. Si nici nu e nevoie sa ai tu mari pacate: adversarii tai vor avea grija sa iti aduca injurii si insulte, sa inventeze lucruri despre tine pe care multi le vor crede ca fiind adevarate, imaginea ta, din nou, avand de suferit.

Si totusi, ce poti face in astfel de situatii?

Tu personal, mai nimic. Adica insulta si calomnia nu mai sunt infractiuni de ceva timp si chiar si-asa…ce e inscris in Google, in Google ramane! Insa exista specialisti pe care ii poti contacta si contracta, care pot elimina indexarile negative din domeniul Google si pot pune in prim-plan aspectele frumoase si apreciabile ale existentei tale in fata opiniei publice. Cum fac ei asta? Din pacate, unele secrete nu pot fi dezvaluite chiar asa, in vazul lumii! Poti apela, insa, la Fisker Media GROUP pentru mai multe detalii si servicii. Imaginea ta in mediul online iti va fi recunoscatoare!