10 idei de afaceri de succes

A deveni antreprenor presupune a avea putina imaginatie, ceva incredere si multa ambitie. Pentru toti cei care viseaza sa aiba propriul business, insa nu exceleaza la capitolul inventivitate, le venim in ajutor cu o lista de idei de afaceri, bune de implementat oricand.

  1. Servicii de curatenie. Iata o afacere care este in continua dezvoltare in Romania. Fie pentru ca oamenii sunt prea ocupati ori pentru ca pur si simplu urasc sa faca curat, tot mai multi apeleaza la serviciile unei firme de curatenie. Va puteti ocupa atat de case, apartamente, cat si birouri, scari de bloc, hale industriale – iar castigurile pot fi substantiale!
  2. Copywriting. Probabil cel mai cautat serviciu online in momentul de fata. Va puteti ocupa de redactare de articole de specialitate, pentru diverse site-uri, in functie de anumite cuvinte cheie, corectare gramaticala a textelor, creare de texte pentru diverse spoturi publicitare etc.
  3. Organizare evenimente. Poate fi vorba atat despre nunti sau botezuri, cat si despre evenimente corporate. Profitul se va ridica la nivelul asteptarilor, va garantam!
  4. Consultanta in calatorii. Un serviciu care se adreseaza celor mai instariti, care calatoresc mult si care nu se uita la bani atunci cand pleaca in vacanta.
  5. Consultanta financiara. Ce fel de servicii puteti oferi? Consiliere pentru cei care vor sa isi deschida o afacere, pregatirea documentatiei pentru planul de afaceri, pregatirea dosarelor pentru obtinerea de diverse fonduri – rambursabile si nerambursabile.
  6. Amenajari interioare. Ati ramane surprinsi sa aflati ca multi romani apeleaza la un designer de interior pentru a-si amenaja casele. Si daca aveti simtul estetic bine dezvoltat, de ce sa nu profitati?!
  7. Servicii de marketing online. Daca nu esti prezent in mediul online, nu existi! Iar cei care si-au deschis afaceri au aflat din propria experienta ca marketing-ul online este o conditie obligatorie pentru a avea clienti satisfacuti si profit ridicat.
  8. Grafician (web-design). Un business pentru cei pasionati, cu o anumita pregatire in domeniu.
  9. Creare website-uri. O afacere profitabila pentru cei profesionisti, carora le place sa lucreze de acasa.
  10. Reparatii biciclete. Din fericire, nu sunt prea multe astfel de firme pe piata, asa ca succesul va fi aproape garantat!