Care este cel mai eficient tip de reclama pentru afacerea ta

Probabil nu este foarte „la moda” printre micii antreprenori romani sa investeasca resurse in marketing si promovare. Cand va doriti, insa, rezultate pe masura asteptarilor si clienti cu carul, aceste aspecte sunt in mod obligatoriu de luat in seama.

Astazi va vom da cateva ponturi privind cele mai eficiente forme de promovare, in functie de tipul afacerii voastre.

Promovare outdoor

Acest tip de reclama este ideala pentru cei ai caror clienti petrec mult timp in aer liber, in deplasare, la volan. Sa presupunem, de exemplu, ca vindeti cauciucuri sau v-ati deschis un service auto. Clientii vostri vor avea masini, bineinteles, si vor petrece multe ore la volan, asa ca cea mai buna metoda de a le atrage atentia este prin amplasarea de bannere si panouri publicitare in zone circulate. (Pentru mai multe informatii privind locatiile noastre de reclama in Pitesti, click aici!)

Pentru care se adreseaza pietonilor, in special (fie ca vindeti articole sport sau vestimentare ori oferiti servicii medicale ori de infrumusetare), sunt foarte utile reclamele pe panouri LED, amplasate si ele in zone centrale, aglomerate. (Pentru mai multe informatii privind panourile noastre cu LED din centrul Pitestiului, click aici!)

Promovare la radio, TV, in ziare locale

Aceasta forma de promovare este cea mai potrivita pentru cei ai caror clienti sunt pensionari sau petrec mult timp in masina, ascultand radioul. Daca oferiti servicii medicale sau de ingrijire pentru batrani, de pilda, este cel mai probabil sa va gaseasca daca publicati un anunt intr-un ziar local sau pe un canal de televiziune.

Promovare online

Daca va desfasurati activitatea in mediul online, este obligatoriu sa fiti prezent pe retelele de socializare, sa va realizati un website si sa va documentati in ceea ce priveste diversele metode de online marketing. Acest tip de reclama nu este destinat, insa, doar celor ce au magazine online: daca potentialii vostri clienti au acces la internet, cu siguranta ca in mediul online va vor cauta!

Pentru mai multe informatii privind promovarea unei afaceri, ne puteti contacta oricand la numarul de telefon 0732.000.112! Va vom oferi o consultatie GRATUITA si vom gasi cele mai bune idei, potrivite specificului activitatii pe care o desfasurati!