6 idei de afaceri pentru femei

Astazi toata atentia noastra este indreptata catre doamnele si domnisoarele cu spirit de antreprenor, care viseaza sa isi dezvolte propriile business-uri. Nu este nevoie sa fii Wonder Woman pentru a desfasura o afacere de succes. Important este sa pui suflet, sa te documentezi si sa fii dispusa sa inveti lucruri noi. Restul…vine la sine! Noi am intocmit o lista cu idei de afaceri potrivite reprezentantelor sexului frumos, pe care le puteti incerca oricand, chiar si cu bani putini!

6 idei de afaceri pentru femei

  1. Realizarea de sapunuri si cosmetice naturale. Toate produsele bio, naturale sunt la mare cautare in momentul de fata, inclusiv cosmeticele – sapunuri, creme, lotiuni, produsele pentru ingrijirea parului si corpului. Si cine ar putea intelege mai bine nevoile de infrumusetare ale femeilor daca nu o femeie? Puteti crea produsele acasa si le puteti vinde online, fara prea multe batai de cap.
  2. Firma de catering. Un business care are succes oricand, pentru ca oamenii nu vor duce niciodata lipsa de evenimente – fie ca este vorba de o petrecere pentru copii sau un eveniment corporate.
  3. Croitorie la domiciliu. Daca te pricepi la a taia, a coase, a realiza haine, de ce sa nu profiti de aptitudinile tale? Cel putin in sezonul nuntilor si balurilor vei stii ca vei avea suficient de lucru! Caci orice femeie apreciaza o rochie facuta pe dimensiunile sale, cu un model unicat.
  4. Amenajari interioare de birouri si locuinte. Da, oamenii apeleaza la persoane cu bun gust pentru a-si amenaja spatiile de birou sau de locuit. Cu putina promovare iti vei crea un vast portofoliu de clienti. Veniturile sunt si ele substantiale, desigur!
  5. Organizare evenimente. Da, femeile se pricep cel mai bine la astfel de activitati – nunti, botezuri, pentreceri aniversare, evenimente business si multe altele. Si nu putini sunt cei care doresc sa scape de stresul inevitabil al organizarii unei petreceri cu multi invitati. De ce sa nu le veniti in ajutor?!
  6. Centru de infrumusetare. Veti avea nevoie, desigur, de finantare pentru inceput, insa exista multe programe, atat la nivel national, cat si oferite de Uniunea Europeana care v-ar putea acorda fonduri.